• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Refurbished Gaming Desktops

Het grootste deel van onze refurbished gaming desktop PC's is op de zakelijke markt gebruikt. Hierdoor kunnen wij degelijke, relatief jonge apparaten voor een schappelijke prijs aanbieden. De refurbished pc's zijn gecontroleerd en hebben 6 maanden garanti
Geen producten gevonden...

Refurbished Gaming Desktops

Bij de Digiloods werken we enkel met refurbished Desktop PC's, tenzij anders staat aangegeven. Al onze desktops zijn zorgvuldig getest op de werking, kwaliteit- prijsverhouding. Kortom bij de Digiloods hechten wij waarde aan goed werkende producten. 

Digiloods staat bekend om zijn refurbished laptops, desktops, apple producten, monitoren en de all in one PC's.

Naast het verkopen van deze producten, hebben we ook een breed assortiment in: harddisks, geheugen, moederborden, netwerkkaarten, processoren en televisies Phillips.

Onze producten zijn voornamelijk gebruikt op de zakelijk markt. Hierdoor kunnen wij degelijke prijzen genereren ten opzichten van producten die nog niet zo lang op de markt zijn verschenen.

Wij bieden Refurbished Gaming Desktops aan voor alle gebruikers, zowel zakelijk als consumenten. Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis verstuurd.