• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Refurbished Videokaarten

Het grootste deel van onze videokaarten is op de zakelijke markt gebruikt. Hierdoor kunnen wij degelijke, relatief jonge videokaarten voor een schappelijke prijs aanbieden. De refurbished componenten zijn gecontroleerd en komen met 3 maanden garantie.
ATI AMD Radeon X1300 Pro
€17,95
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti OC Low Profile 4G - Nieuw!
€299,00

Refurbished Videokaarten

Bij de Digiloods werken we enkel met refurbished videokaarten, tenzij anders staat aangegeven. Al onze refurbished videokaarten zijn zorgvuldig getest op de werking, kwaliteit- prijsverhouding. Kortom bij de Digiloods hechten wij waarde aan goed werkende producten. 

Digiloods staat bekend om zijn refurbished laptops, desktops, apple producten, monitoren en de all in one PC's.

Naast het verkopen van deze producten, hebben we ook een breed assortiment in: harddisks, geheugen, moederborden, netwerkkaarten, processoren en televisies Phillips.

Onze producten zijn voornamelijk gebruikt op de zakelijk markt. Hierdoor kunnen wij degelijke prijzen genereren ten opzichten van producten die nog niet zo lang op de markt zijn verschenen.

Wij hebben videokaarten in de aanbieding voor alle gebruikers, zowel zakelijk als consumenten. Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis verstuurd.