• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Harddisk

Al onze harddisks zijn refurbished, tenzij anders vermeldt. Refurbished betekent het controleren, schoonmaken en repareren van producten.
Merken
Harde schijf
Samsung Evo 840 120GB SSD
€49,95
Western Digital WD Scorpio Black 160GB
€17,50
Western Digital WD Scorpio Black 320GB
€29,95
Western Digital WD Scorpio Black 250GB
€22,50

Harddisk

Wij bieden refurbished producten aan voor alle gebruikers, zowel zakelijk als consumenten. Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis verstuurd.

Onze producten zijn voornamelijk gebruikt op de zakelijk markt. Hierdoor kunnen wij degelijke prijzen genereren ten opzichten van producten die nog niet zo lang op de markt zijn verschenen.

Bij de Digiloods werken we enkel met refurbished producten, mits anders staat aangegeven. Al onze producten zijn zorgvuldig getest op de werking, kwaliteit- prijsverhouding. Kortom bij de Digiloods hechten wij waarde aan goed werkende producten. 

Digiloods staat bekend om zijn laptops, desktops, apple producten, monitoren en de all in one PC's.

Naast het verkopen van deze producten, hebben we ook een breed assortiment in: harddisks, geheugen, moederborden, netwerkkaarten, processoren en televisies Phillips.

Wij bieden refurbished producten aan voor alle gebruikers, zowel zakelijk als consumenten. Vandaag besteld = morgen in huis. Gratis verstuur